pokrenimo društveno odgovornu promjenu razmjenom znanja, razvojem mekih vještina i usavršavanjem

U sklopu projekta „Pokrenimo društveno odgovornu promjenu razmjenom znanja, razvojem mekih vještina i usavršavanjem” K-zona i Inicijativa mladih za ljudska prava su provele 3 poludnevne radionice u Sisku 6.3.2020., u Vukovaru 9.3.2020. i u Zagrebu 11.3.2020. za mlade nezaposlene osobe iz skupine NEET (od 18 do 29 godina), nezaposlene pripadnike nacionalnih manjina, nezaposlene žene.

Radionice su uključivale segmente: upoznavanje i dijeljenje iskustava o traženju posla, razgovor o prepoznavanju vlastitih vještina i znanja, predavanje o sastavljanju uspješnog životopisa i savjetovanje o poslovnoj komunikaciji, trening pisanja životopisa i pisanja molbi za zapošljavanje, interaktivna radionica samoprocjene vlastitih vještina i znanja korisnika te trening predstavljanja na razgovoru za posao. Drugi dio radionice je bio posvećen društvenom poduzetništvu te informiranju o mogućnostima pokretanja društvenog poduzetništva i poboljšanja života zajednice.

Održane su on-line konzultacije za jačanje kapaciteta za zapošljavanje i razvoj soft-skillsa te savjetovanje za pisanje životopisa i molbe za zapošljavanje za 35 korisnika. 

Ovaj projekt svoj život nastavlja kroz usluge YIHR.hub-a. Za besplatno virtualno savjetovanje javite nam se na croatia@yihr.org s naznakom: Prijava za besplatno virtualno savjetovanje.

_____________________________________________________

Nezaposlen/a si?

Uporno se prijavljuješ na oglase za posao ali ne dobivaš priliku za predstavljanje na razgovoru?

Hvata te trema kada si pozvan/a na razgovor za posao?

Nisi siguran/a koji je idealan posao za tebe?

Razmišljaš o pokretanju društvenog poduzeća?

Ukoliko si na barem jedno od ovih pitanja odgovorio/la sa “da” imamo nešto za tebe!

K-zona i Inicijativa mladih za ljudska prava pozivaju nezaposlene osobe iz Vukovara, Petrinje, Siska i Zagreba na radionice na kojima će imati priliku naučiti trikove pisanja životopisa i molbi za zapošljavanje, izvježbati predstavljanje vlastitih vještina i znanja na razgovoru za posao i informirati se o mogućnostima pokretanja društvenog poduzetništva!

Osim toga, svim prijavljenima nudimo i osobne konzultacije i provjere životopisa i molbi za posao!

Radit ćemo u malim grupama i od tebe očekujemo aktivno sudjelovanje i volju za osobnim razvojem.

Radionice će se održavati:

  • 6. ožujka 2020. SISAK, u prostorijama udruge Projekt građanskih prava Sisak, Ul. Stjepana i Antuna Radića 6/5, Sisak
  • 9. ožujka, VUKOVAR, Europski dom Vukovar, Ljudevita Gaja 12, Vukovar
  • 11. ožujka, ZAGREB, Društveno-kulturni centar Šesnaestica, Ozaljska 16, Zagreb
  • 13. ožujka, ZAGREB, YIHR.hub, Ignjata Đorđića 8a, Zagreb
  • PETRINJA, datum će biti potvrđen naknadno

Za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu na linku do 4.3.2020. te poslati svoj životopis i motivacijsko pismo koje ste slali na neki natječaj za posao!

Požurite s prijavama jer su mjesta za radionice ograničena!