Kozarac2

Poziv na sudjelovanje u regionalnom kampu ‘Kozarac 2017’


Inicijativa mladih za ljudska prava u BiH (YIHR BiH) i Centar za malde  ”Kvart” iz Prijedora poziva mlade iz Hrvatske na sudjelovanje u osmom regionalnom programu KAMP  ”KOZARAC 2017″.

Osmi  regionali kamp ”Kozarac 2017” okuplja mlade iz cijele regije, a na kamp se mogu prijaviti osobe starosti od 16 do 26 godina. Namjera kampa je pokretanje dijaloga o teškim temama iz prošlosti među mladim osobama, ali i propitivanje načina na koji se pojedinačno i kolektivno sjećamo spomenutih događanja i na koji način obilježavamo mjesta stradanja. Osim toga upoznavanje, druženje i povezivanje mladih je bitan aspekt ovog događaja. Petodnevni program, kroz navedene teme realizirat će se kroz posjete mjesta stradanja, ali i kroz interaktive razgovore s aktivistima/kinjama iz BiH i regije.

Lokacija : Mrakovica, Kozara, BiH.

Period: Od 15. lipnja do 20. lipnja  2017. godine.

Za sudjelovanje u programu se možete prijaviti ispunjavanjem online obrasca koji se nalazi ovdje.

Rok za prijave je 6.6.2017. !

Prijavljenim sudionicima/cama koji budu primljeni na ovogodišnji kamp će biti poslani dnevni red i sve logističko- tehničke informacije do 10. lipnja 2017. godine. Smještaj, putni troškovi i hrana su organizirani i pokriveni od strane organizatora.