PRIJAVI SE! (4)

VARAŽDIN Poziv na sudjelovanje u radionici ‘Protiv diskriminacije na lokalnoj razini’


Inicijativa mladih za ljudska prava, Europska antirasistička mreža i Kuća ljudskih prava Zagreb pozivaju predstavnike/ce udruga civilnog društva, aktiviste/ice, studente/ice, članove/ice savjeta mladih i ostale zainteresirane građane/ke Grada Varaždina i okolice da nam se pridruže na radionici ‘Protiv diskriminacije na lokalnoj razini:Gradske strategije i ljudska prava’.

Radionica će se održati u ponedjeljak, 22. listopada u Studentskom Klubu SC Varaždin, Ul. Julija Merlića 9, u vremenu od 15:00 do 18:00 sati.

Sudionici/e radionice imat će priliku saznati više o suzbijanju diskriminacije i zaštiti ljudskih prava kao i metodama i tehnikama zagovaranja te će im se pružiti mogućnost da zajedno i u suradnji s gradskim tijelima doprinose stvaranju lokalne strategije za suzbijanje diskriminacije te zaštiti i promociji ljudskih prava u svom gradu.

Kako biste se prijavili za sudjelovanje potrebno je ispuniti prijavnicu koja se nalazi na ovom LINKU.

Prijaviti se možete i na e-mail adresu croatia@yihr.org tako da nam pošaljete vaše ime i prezime, grad iz kojeg dolazite i jeste li član/ica neke organizacije.

Radionica se provodi u sklopu projekta ‘Mreža gradova i civilnog društva za suzbijanje rasizma i diskriminacije u Hrvatskoj’ u kojem sudjeluje Grad Varaždin, a čiji je cilj unapređenje mehanizama zaštite od diskriminacije i rasizma na lokalnoj razini kroz suradnju organizacija civilnog društva i gradskih uprava te razvoj strategija za promociju tolerancije i uključivosti.

Projekt financijski podupire Europska unija kroz Program za prava, jednakost i građanstvo, Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske te Grad Zagreb.