hr en

Vijesti

MINICijativa - natječaj za najmlađe koji žele dati doprinos zajednici

Large aktivni mladi

Zajedno s Centrom za mladež Zaprešić, a kao svojevrstan produžetak i nastavak natječaja “Moja inicijativa – natječaj za najbolje ideje koje doprinose lokalnim zajednicama”, organiziramo pilot projekt i malu dodatnu inicijativu koja je ovaj puta namijenjena djeci osnovnoškolske dobi s područja Grada Zaprešića, s ciljem da proširimo aktivnosti u lokalnoj zajednici i na one koji će tek postati aktivni građani.

Natječaj organiziramo u svrhu promicanja aktivnog sudjelovanja djece u životu zajednice te poticanja kritičkog, kreativnog i inovativnog promišljanja o navedenoj temi. Otvoren je od 1. ožujka do 22. ožujka 2021. godine, a prijava je moguća putem poveznice.

Za sva pitanja i nejasnoće možete se izravno obratiti Centru za mladež Zaprešić putem elektroničke pošte: minicijativa@czmz.hr

Više o natječaju i pravila možete preuzeti na stranicama CeZaMa: https://czmz.hr/minicijativa-ideje-koje-doprinose-nasoj-zajednici/

Sretno!

Ova inicijativa dio je aktivnosti u sklopu projekta Social Innovators, koji financiraju Island, Lihtenštajn i Norveška kroz EEA and Norway Grants Fund for Youth Employment. Zajedno za zelenu, konkurentnu i uključivu Europu.

Projekt sufinancira Ured za udruge Republike Hrvatske.  

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.