hr en

Vijesti

Inicijativa mladih na Online sajmu stipendija i visokog obrazovanja 25.11.

Large sajam stipendija

Inicijativa mladih za ljudska prava svoje će programe namijenjene obrazovanju i praksama mladih predstaviti na prvoj online verziji Sajma stipendija i visokog obrazovanja kojeg organizira Institut za razvoj obrazovanja 25. studenog 2020. od 10 do 16 sati.

Sajam stipendija možete posjetiti ovdje.

Na ovogodišnjem Sajmu učenici i studenti te njihovi roditelji moći će posjetiti virtualne štandove više od 30 domaćih i inozemnih sveučilišta, veleučilišta, državnih institucija, veleposlanstava, tvrtki te zaklada koje predstavljaju svoje studijske programe, stipendije te programe stručne prakse. Paralelno s virtualnim izlaganjem, pripremljen je zanimljiv popratni program u kojem će učenici i studenti moći sudjelovati u online predavanjima i diskusijama o tome kako se uspješno pripremiti za upis na studij, kako se uspješno pripremiti za prijavu za stipendije, kako uspješno položiti ispite za studij u inozemstvu, kako uspješno studirati u vrijeme pandemije te kako uspješno realizirati studentsku stručnu praksu.

Inicijativa mladih predstavit će svoje programe na sljedećoj poveznici: https://iro.hr/portfolio_page/inicijativa-mladih-za-ljudska-prava/

Također, u naš virtualni štand moći ćete se uključiti putem Zooma, gdje ćemo pričati o Programu prakse u civilnom društvu, edukacijskom programu Praktičar socijalnih inovacija i besplatnim virtualnim savjetovanjima za mlade.

Vidimo se!

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.