hr en

Vijesti

Natječaj za volontere u Inicijativi mladih za ljudska prava

Large natje%c4%8daj web 760x400

Zagreb, 11. siječnja 2022.

Inicijativa mladih za ljudska prava traži volontere za podršku pri provedbi javne  kampanje koja kritički promišlja koncept domoljublja 

Ova kampanja, koju provodimo u sklopu projekta 4O: Otkrivanje, osvještavanje, osnaživanje i organizacija za ljudska prava, preispituje nacionalističke tendencije u okviru definiranja domoljublja i otvara prostor za redefiniciju domoljublja u duhu ljudskih prava.

Ova volonterska pozicija bi te mogla zanimati ako:

  • si zainteresiran/a za društvene mreže, komunikacije i fotografiju
  • se protiviš porastu nacionalizma u Hrvatskoj
  • želiš steći iskustvo u organizaciji civilnog društva.

Period volontiranja: veljača – svibanj 2022

Broj sati: 2-3 sata tjedno

Lokacija: Zagreb ili online

Volontiranje uključuje samostalno obavljanje zadataka od bilo kud i sudjelovanje na timskim sastancima koje možemo organizirati putem platforme Zoom. Radi boljeg upoznavanja Inicijativinog rada i sudjelovanja u provedbi aktivnosti, korisno je ukoliko se nalaziš u Zagrebu, no to nije obavezno!

Strukturirani i mentorirani program volontiranja pružit će ti priliku da se doprinosom radu organizacije civilnog društva društveno angažiraš, stekneš praktično znanje vezano za provođenje javnih kampanja te unaprijediš vještine komuniciranja putem društvenih mreža. Timski sastanci omogućit će ti da upoznaš nove ljude, razvijaš vještine timskog rada, ali ćeš imati i mogućnost samostalno obavljati zadatke i prilagoditi ih svojim obavezama. U drugoj fazi volontiranja imat ćeš priliku predložiti vlastite kreativne ideje i direktno utjecati na razvoj aktivnosti.

Ako se želiš pridružiti našem timu u svrhu gore navedenog volonterskog iskustva, prijavi se putem sljedeće prijavnice najkasnije do nedjelje, 23. siječnja 2022. 23:59. Mi ćemo se povratno javiti do petka 28. siječnja 2022.

Za dodatna pitanja, slobodno nam se javi na kontakt email: ana.gvozdic@yihr.org

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.