hr en

Vijesti

Objavljen Priručnik za mentore u civilnom društvu na engleskom jeziku

Large notebook 731212 1920

U sklopu Social Innovators projekta, objavili smo produženu verziju Priručnika za mentore na engleskom jeziku, koji je dostupan za slobodno korištenje i dijeljenje za sve one koji žele ponuditi strukturirani program prakse u udrugama. Priručnik je dio alata koji su nastali kao dio Programa mentoriranja i prakse u civilnom društvu, u kojem trenutno sudjeluje preko 80 mentora iz preko 40 organizacija civilnog društva diljem Hrvatske.

Program mentoriranja i prakse te pripadajući priručnik pomoći će mentorima u OCD-ima da poboljšaju svoje mentorske vještine te kreiraju 80-satni program kojeg će moći prilagoditi i koristiti za mentoriranje svake nove osobe koja dolazi u organizaciju kao volonter/ka, zaposlenik/ica ili suradnik/ica. Nadamo se da će ovaj program i priručnik imati dugoročan pozitivan utjecaj na načine na koje se mlade, nove radnike/ce i volontere/ke uvodi u proces rada u OCD-ima.

Produljena verzija Priručnika na engleskom jeziku je dostupna za preuzimanje ovdje.

Projekt Social Innovators je financiran od strane Islanda, Norveške i Lihtenštajna kroz EEA and Norway Grants Fond za zapošljavanje mladih.  

Projekt sufinancira Ured za udruge Republike Hrvatske.  

Organizacije koje provode projekt su Inicijativa mladih za ljudska prava Hrvatska, Kulturno Izobraževalno Društvo Pina iz Slovenije, Nacionalna škola menadžmenta iz Bugarske i Østfold University College iz Norveške.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.