hr en

Vijesti

Poziv na YIHR.hub online radionicu Vodstvo za pozitivne društvene promjene - zašto, što, kako?  [25.10]

Large copy of vodstvo za pozitivne dru%c5%a1tvene promjene za%c5%a1to %c5%a1to kako 760 x 400 px

Aktivno djeluješ u organizaciji civilnog društva? Mlada si osoba zaposlena u udruzi ili u njoj volontiraš? Želiš steći nova znanja i vještine koje će ti pomoći voditi vlastiti tim i projekte? Zanima te kako na najbolji način možeš iskoristiti svoje jedinstvene liderske karakteristike u svrhu postizanja društvenih promjena?

Ako si odgovorio/la s da na sva ili barem jedno od ovih pitanja, iskoristi priliku i prijavi se na interaktivnu online radionicu u digitalnom YIHR.hubu, namijenjenu upravo mladima iz civilnog sektora, koji žele učiniti svoj prvi korak prema razvijanju vlastitih vještina vođenja timova i organizacija! 

Radionica Vodstvo za pozitivne društvene promjene – zašto, što, kako? održat će se putem platforme Zoom 25. listopada 2021. od 15 do 17 sati. Prethodna prijava je obvezna.

 

Kroz radionicu ćeš:

  • Usvojiti osnovne elemente vodstva (leadershipa)
  • Dobiti znanja koja će ti pomoći razlikovati vodstvo od upravljanja (leadership vs. management)
  • Naučiti kako razvijati vlastito vodstvo uz pomoć svoje jedinstvene inteligencije
  • Saznati više o inspirativnim lokalnim i inozemnim primjerima impact leadera
  • Imati priliku kroz samorefleksijske vježbe bolje shvatiti kakvo vodstvo ti najbolje odgovara i zašto
  • Dobiti feedback na svoje ideje od drugih mladih, koji svojim angažmanom žele doprinijeti pozitivnim promjenama u društvu  

Otkrij odgovore na pitanja: zašto, što i kako do vodstva za pozitivne društvene promjene uz pomoć voditeljice ove radionice, Sanje Živković – heartistkinje koja živi i vodi iz srca te ima preko 15 godina međunarodnog iskustva u osmišljavanju i provedbi razvojnih programa u privatnom, javnom i civilnom sektoru.

Broj prijava je ograničen, a prednost pri odabiru imat će mladi uključeni u rad organizacija civilnog društva. 

Prijaviti se možete do ponedjeljka, 25. listopada 2021. do 10 sati ispunjavanjem prijavnog obrasca na poveznici u nastavku

https://forms.gle/e6gNykdb8wyuGUYaA 

Prijavitelji/ce koji će biti odabrani za sudjelovanje, bit će o tome obaviješteni mailom najkasnije do 25. listopada 2021. do 12 sati.

Za dodatna pitanja i informacije slobodno se obratite na email dorotea.strelec@yihr.org. 

The Social Innovators project is funded by Iceland, Liechtenstein and Norway through the EEA and Norway Grants Fund for Youth Employment.

Social Innovators projekt, u sklopu kojeg je ova radionica, financiran je od strane Islanda, Norveške i Lihtenštajna kroz EEA and Norway Grants Fund for Youth Employment.

Zajedno za zelenu, kompetitivnu i uključivu Europu.

Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.