hr en

Vijesti

[POZIV ZA MLADE] Karijerni Speed dating između mladih i udruga

Large speed dating 760   400 px 1

Iskoristi priliku i prijavi se na

KARIJERNI SPEED DATING IZMEĐU MLADIH I UDRUGA

 koji Inicijativa mladih za ljudska prava u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu organizira u

Četvrtak 7. 4. 2022. od 15:30 do 17:00 sati u Studentskom centru (SC), Savska 25, Zagreb 

Tražiš nove prilike za osobni rast i razvoj? Želiš steći korisna znanja i vještine, praktično iskustvo te se povezati s drugima s kojima dijeliš slične interese? Već si sudjelovao_la na aktivnostima koje provode udruge, a rado bi se ponovno uključio_la u nešto slično? 

 

Ne dopusti da ti informacije i sjajne prilike promaknu! Prijavi se i sudjeluj na Karijernom ‘speed datingu’ za mlade i udruge te saznaj sve što te zanima o mogućnostima za mlade na jednom mjestu jer će uz mlade na događaju sudjelovati i dvadesetak udruga! 

 

Sa sobom možeš ponijeti i svoj CV te ga predati udrugama koje trenutno zapošljavaju ili imaju u planu uskoro zaposliti novu osobu!

 

Pozivamo sve nezaposlene mlade te studente_ice zainteresirane za rad, praksu i volontiranje u civilnom sektoru da se prijave za sudjelovanje popunjavanjem ovog prijavnog obrasca:

 

https://forms.gle/EbCAd1v1k4DZgX9V8 

 

Karijerni speed dating jedna je od mnoštva aktivnosti koje ćemo organizirati između 6. i 8. travnja u SC-u. Ako te zanimaju i ostali događaji, među kojima su i radionice za pripremu CV-a i za razgovore za posao, kao i predstavljanje udruga iz raznih područja, pročitaj više na ovom linku: http://yihr.hr/hr/poziv-na-festival-prilika-za-mlade-radi-uci-volontiraj/ 

 

Ovaj događaj dio je projekta Social Innovators, čiji je cilj utjecati na lakše zaposlenje mladih koji su stekli obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih znanosti te promovirati zapošljavanje u udrugama kao mjestima gdje mladi mogu naučiti nove vještine i znanja i kao atraktivnog okruženja za rad, učenje i održiv doprinos zajednici. Osim toga, projekt želi potaknuti razvoj socijalnih inovacija. Projekt u Hrvatskoj koordinira Inicijativa mladih za ljudska prava (YIHR), a on se zajedno s ovim edukacijskim programom odvija još i u Sloveniji te Bugarskoj, uz podršku norveških ekspertnih partnera.

“Social Innovators je financiran od strane Islanda, Norveške i Lihtenštajna kroz EEA and Norway Grants Fund for Youth Employment.

Zajedno za zelenu, kompetitivnu i uključivu Europu”.

Događaj sufinancira Europska unija u okviru programa Europa za građane.

Projekt sufinancira Ured za udruge Republike Hrvatske. 

 

 

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.