hr en

Vijesti

[POZIV ZA UDRUGE] Iskaz interesa za sudjelovanje na Karijernom ‘speed datingu’ za udruge i mlade

Large speed dating 1920   1080 px 760x400

PRIJAVITE SE I PREDSTAVITE SVOJU UDRUGU NA KARIJERNOM SPEED DATINGU

Inicijativa mladih za ljudska prava poziva vas na 

Karijerni speed dating za udruge i mlade

Četvrtak 7. 4. 2022. 15:30-17:00,  Studentski centar (SC), Savska 25, Zagreb

Ovaj događaj namijenjen je organizacijama civilnog društva i studentima_cama te nezaposlenim mladima zainteresiranima za rad, praksu i volontiranje u civilnom sektoru 

U sklopu projekta Social Innovators, organiziramo karijerni speed dating, s ciljem približavanja civilnog sektora mladima te pružanja informacija o mogućnostima koje se za njih nude u organizacijama civilnog društva. Pozivamo organizacije civilnog društva i neprofitne zaklade i društvena poduzeća da se odazovu ovom pozivu te predstavite vašu organizaciju, vaša otvorena ili potencijalna radna mjesta za mlade, mogućnost prakse i volontiranja u vašoj udruzi te mogućnosti za mlade koje nudite kroz neformalne obrazovne programe koje provodite. 

Speed dating održat će se u prostorima SC-a (predvorje kina SC), uz adekvatan razmak i poštivanje svih epidemioloških mjera, a uz studentice i studente Sveučilišta u Zagrebu, na njemu će sudjelovati i mladi iz cijele Hrvatske, koji su na završnim godinama studija ili aktivno traže posao, a zainteresirani/e su za angažman u civilnom društvu.

Ako je vaša organizacija zainteresirana za sudjelovanje na Speed datingu, molimo vas da ispunite ovaj prijavni obrazac: 

https://forms.gle/hkTRnZE2iZMXE9qEA 

Ovaj aktivnost dio je projekta Social Innovators, čiji je cilj utjecati na lakše zaposlenje mladih koji su stekli obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih znanosti te promovirati zapošljavanje u udrugama kao mjestima gdje mladi mogu naučiti nove vještine i znanja i kao atraktivnog okruženja za rad, učenje i održiv doprinos zajednici. Osim toga, projekt želi potaknuti razvoj socijalnih inovacija. Projekt u Hrvatskoj koordinira Inicijativa mladih za ljudska prava (YIHR), a on se zajedno s ovim edukacijskim programom odvija još i u Sloveniji te Bugarskoj, uz podršku norveških ekspertnih partnera.

“Social Innovators je financiran od strane Islanda, Norveške i Lihtenštajna kroz EEA and Norway Grants Fund for Youth Employment.

Zajedno za zelenu, kompetitivnu i uključivu Europu”.

Projekt sufinancira Ured za udruge Republike Hrvatske. 

 

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.